0
Pande-frikadeller med skysovs, kartofler og rødbeder

Pande-frikadeller med skysovs, kartofler og rødbeder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne i rigeligt godt saltet vand, til de er møre, og pil dem evt., hvis du har god tid. 

skysovs
15 min.
Sovs

Kog sovsen op, og smag til med salt og peber.

frikadeller fra Bodebjerg
25 min.
Frikadeller

Lun dellerne på en pande i lidt neutral olie og/eller smør i 2-3 min. på hver side.

kruspersillesyltede rødbeder
35 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Vend de kogte kartofler med en smule smeltet smør og hakket persille, og servér med syltede rødbeder.

Kommentarer og forslag til opskriften