Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne i rigeligt godt saltet vand, til de er møre. Pil dem evt. hvis du gider.
Kog sovsen op, og smag til med salt og peber.
Lun dellerne på en pande i lidt neutral olie og/eller smør i 2-3 min. på hver side.
Som vist på billedet.
Vend de kogte kartofler med en smule smeltet smør og hakket persille. Server med syltede rødbeder.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()