0
Pandestegt bundgarnsmakrel/kullerfilet med salat og ratatouille

Pandestegt bundgarnsmakrel/kullerfilet med salat og ratatouille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ratatouille

Begynd her: Løg, squash, peberfrugter, aubergine (fennikel kan også bruges) og hvidløg skæres i grove tern og sauteres i en gryde i lidt olie. Tilsæt hvidvin og tomatkoncentrat og lad den simre i ca. 10-12 min. under omrøring. Smag til med salt og peber.

 

10 min.
Fisk

Rids fileterne på skindsiden med en skarp kniv og krydr med salt og peber. Kom lidt olie på en meget hed pande og steg fileterne (kun på skindsiden) i ca. 2-5 min. (afhængig af størrelse), indtil kødet er næsten helt gennemstegt. Tag fiskene af panden, og lad dem hvile i ca. 3 min. inden servering. De kan også steges på grillen.

20 min.
Salat

Lav en grøn salat evt. suppleret med lidt andre grøntsager.

30 min.
Anretning

Salaten lægges som bund, fisken placeres ovenpå og til sidst dannes en cirkel af ratatouillen uden om.

Server retten sammen med nye kartofler og/eller lune flutes.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?