0

Pandestegt filet royal af torsk med sukkerærter, salat, perleløg og bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk

Fremgangsmåde

Start med at forberede tilbehøret: Rengør perleløg, sukkerærter og salat. Snit salaten groft.

Fisk: Skær fisken i portionsstykker. Rist baconternene på en varm pande til de er gyldne. Tag baconen af. Steg derefter fisken i fedtet fra baconen. Steg fiskestykkerne i ca. 2 minutter på hver side til fisken er næsten gennemstegt. Tag fiskestykkerne af panden (panden skal bruges igen) og læg dem i et varmt fad. Dæk fadet med stanniol og et viskestykke og lad fisken hvile frem til servering.

Tilbehør: Blancher perleløgene i letsaltet vand i ca. 2 minutter. Tag dem op af vandet og halver dem. Brug panden fra før til at riste perleløgene på til de har fået lidt farve. Tilsæt de rengjorte sukkerærter og lad dem riste med i ca. 2 minutter. Lige inden servering tilsættes den groft snittede salat. Vend rundt til salaten er faldet sammen og riv lidt citronskal over.

Fordel fisk og tilbehør på tallerknerne og dryp lidt rapsolie omkring fisken.

Server sammen med små kogte kartofler, ris eller perlebyg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?