0

Pandestegt skrubbefilet med cherrytomatsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Skrubbe, Mælk, Sulfitter, Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Cherrytomatsalat: Placer cherrytomater i et ovnfast fad, krydr med salt, peber og lidt olie. Bag tomaterne i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. Skyl rucolasalaten og tør den i et klæde. Anret salaten på et fad, placer tomaterne, tynde skiver af løg og friskrevet parmesanost ovenpå og krydr med en god olie og balsamico.

Dressing: Rør cremefraichen sammen med revet skal af ½ citron, finthakket dild og karse (mængde efter behag) og smag til med salt.

Fisk: Vend fileterne i et sammenpisket æg og groft rasp og krydr med salt. Varm en pande op og tilsæt halvt olie og halvt smør. Brug gerne godt med fedtstof, da det giver en sprød overflade. Steg fileterne i 2-4 minutter på hver side (afhængig af tykkelse).

Server små kogte kartofler til retten.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?