0

Pandestegte broccolifritter med 2 slags ost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i ensartede buketter, skræl stokken og snit den i mellemstore tern. Damp det hele netop mørt i letsaltet vand, køl straks af i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af. Pisk æg, mel, cheddar, parmesan, finthakket hvidløg, salt og chiliflager sammen i en skål. Hak broccolien rimelig fint og vend det i dejen. Varm et godt skvæt olie op på panden og sæt farsen i frikadelle-store klatter. Steg dem gyldne og møre, ca. 3 min. på hver side, og server dem rygende varme drysset med lidt ekstra flagesalt. Giv som tilbehør til kylling, fisk eller gris eller som hovedret med en god pastaret, tomatsalat og godt brød til.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?