0

Pandestegte gulerod-feta-spidskommenfritter med tomatraita (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær tomaterne i små fine tern, kom dem i en si og vend dem med en ½ tsk salt - lad dem dræne, mens fritterne klargøres. Riv gulerødder og feta groft ned i en skål. Snit løgene i fine tynde både, hak 1 fed hvidløg helt fint og kom begge dele i skålen sammen med spidskommen, chiliflager, hvedemel, æg og gerne grofthakket persille. Krydr med en lille nip salt og et godt kværn peber og rør det sammen til en ensartet fars. Varm et godt skvæt olie op på panden, sæt farsen på i store klatter og tryk dem let, så de bliver lige tykke over det hele. Steg fritterne møre, sprøde og gyldne ved middel varme, 4-6 min. på hver side, og dryp dem af på køkkenrulle. Rør samtidig de drænede tomater med 1 fed presset hvidløg, yoghurt, koriander, lidt salt og peber og smag til. Server fritterne toppet med raita som en snack eller som tilbehør til et stykke stegt kylling og en god couscoussalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?