0

Pandestegte gulerodsfritter med feta, rødløg og spidskommen (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Riv gulerødder og feta groft ned i en skål. Snit rødløgene i fine tynde både, hak hvidløget helt fint og kom begge dele i skålen sammen med spidskommen chiliflager, hvedemel, æg og gerne grofthakket koriander eller persille. Krydr med en lille nip salt og et godt kværn peber og rør det sammen til en ensartet fars. Varm et godt skvæt olie op på panden, sæt farsen på i store klatter og tryk dem let, så de bliver lige tykke over det hele. Steg fritterne møre, sprøde og gyldne ved middel varme, 4-6 min. på hver side, og dryp dem af på køkkenrulle. Server til fisk, kød eller fjerkræ - eller som de er med fx en nudel- eller kartoffelsalat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?