Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred stavene ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i 15-20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Læg fisken på en bageplade dækket med bagepapir. Krydr den godt med salt på begge sider, og lad den stå til senere.
Kom fisken i ovnen 10-15 min. før servering ved 200 grader. Når kødet er blødt og kan trækkes fra benene, er fisken færdig.
Pil hvidløg og skræl ingefær. Riv begge dele på den fine side af et rivejern, og kom det op i en skål.
Tilsæt misoen, soya, citronsaft og 1/2 tsk. sukker pr. person.
Skyl spinaten grundigt, og afdryp den for vand.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1/2 spsk. olie pr. person. Lad spinaten stege i 20 sek. uden at røre i den.
Hæld sovsen i spinaten, sluk for blusset, og rør det godt rundt.
Servér fisken på et fad, anret spinaten henover, og hæld sovsen ved.
Servér de bagte kartofler til.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()