0

Panerede portobellosvampe med rød peberfrugtsauce (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Æg, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Fløde, Mælk

Fremgangsmåde

Bræk stokken af svampene og læg dem til side. Børst hattene fri for urenheder og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend først skiverne i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp blandet med salt og peber. Lad dem hvile 5 mens saucen forberedes. Skær rensede peberfrugter og løg i tern og hak svampestokkene groft. Rist løg og svampestokke i lidt olie til løgene er klare og al væde er kogt væk. Kom peberfrugter og timianblade ved og lad det sautere ved middel-lav varme til peberfrugterne begynder at karamellisere let. Hæld fløden på, lad det simre videre til saucen er blød og cremet og smag til - saucen kan spises som den er eller pureres helt glat med en stavblender... Steg de panerede svampe sprøde og møre i smør på panden ved middelhøj varme. Anret svampene på et flot fad og server saucen i en skål. Server straks med en god tomatsalat og blandet grøn salat til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?