Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne ud i stave. Spred dem ud på en bageplade, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak kålen i tynde strimler, og vend den med soyaen, revet citronskræl og citronsaft.
Pluk bladene fra stilken på mynten.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend fisken i 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og steg den i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.
Krydr godt med salt.
Top kålen med mynte, chili (pas på - den er stærk) og ristede løg.
Servér fisken med kartofler og salat.
Kundekommentarer ()