Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær sellerien i stykker på ca. 1x1 cm, spred dem ud på bagepladen med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Læg løgene hele på bradepanden, ved siden af sellerien. Kom det hele i ovnen, og bag i ca. 20 min. ved jævnlig omrøring, indtil grøntsagerne er møre og sellerien har fået farve.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend fisken i hvedemel på begge sider, og steg den i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Hæld yoghurt og piccalilly i en skål. Rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Pil bladene fra stokken på salaten, skær dem i mundrette stykker, og overfør dem til en stor skål. Pil løgene, halvér dem, og overfør dem til skålen sammen med sellerien. Vend det hele godt rundt og smag til med citronsaft, revet citronskal, salt og peber.
Servér fisken med salat, yoghurt og brød.
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Kundekommentarer ()