0
Paneret kuller i tomatsovs med basilikum
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Bladselleri, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet uden skindsalt
1 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på alle sider, og læg den til side.

brune ris
3 min.
Risene

Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min, og lad det hvile 5 min efterfølgende. 

gulerodbladselleriolivenolie, ekstra jomfruflåede og hakkede tomater
5 min.
Grøntsagerne

Skræl guleroden, skyl den grundigt sammen med bladsellerien, og hak begge dele fint.

Varm en gryde eller pande op ved middelhøj varme, og steg grøntsagerne i 5 min. i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring, indtil de er gyldne.

Tilsæt flåede tomater, og lad retten simre, imens fisken tilberedes.

hvedemelspidskommenæg2rasp
15 min.
Fisken

Dup fisken lidt med en serviet for overskydende vand. Vend den i 1 spsk. hvedemel, som er blandet med spidskommen. Vend efterfølgende fisken i et sammenpisket æg (1 æg til 2 personer) eller mælk, og vend den til sidst i raspen.

Varm en anden pande op ved høj varme. Steg fisken i ½ spsk. olie pr. person i ca. 1 min hver side. Flyt nu fisken over i den første pande, og lad den tilberede færdig i tomatsovsen.

basilikum
25 min.
Basilikummen

Skyl basilikummen grundigt, afdryp for vand, og pluk bladene fra stilken.

30 min.
Anretning

Server fisken sammen med risene, hæld tomatsovsen henover, og top med basilikum.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
20,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,1 g
Kulhydrat:
59 g
heraf sukkerarter:
15 g
Kostfibre:
9,5 g
Protein:
35,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?