Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i både, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med revet hvidløg, krydderiblandingen og salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Kom ærterne i en skål, dæk med kogende vand i 1 min og sigt vandet fra.
Kom ærterne i en lille skål og vend med 1/2 spsk. olivenolie, 1 /2 spsk. eddike pr. person og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Skær squashen i tynde skiver og spred ud på et fad. Pluk dilden i fra stilkene.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend fisken i hvedemel på begge sider, og steg den i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Top squashen med ærterne og dilden.
Servér fisken med kartoflerne og salaten.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kommentarer og forslag til opskriften