Krydr fisken med salt på alle sider, og læg den til side.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl kålen grundigt, og flæk den i ottendedele.
Placér stykkerne på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og top med revet ost og rasp.
Bag kålen i ca. 15 min., indtil stykkerne har fået godt med farve og er møre.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person.
Steg fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 min. Vend fisken, og steg yderligere 30 sek.
Tag fisken af varmen, halvér citronen, og steg den på skæresiden, indtil den bliver branket i overfladen. Tag citronen af varmen, og servér straks efter.
Servér fisken med den gratinerede kål, kartoflerne og den grillede citron.
velbekomme :-)
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()