Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne ud i stave. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær glaskålen i små tern. Kom dem i en skål, og krydr med citronsaft, salt og peber.
Lige før servering skæres æblet ligeledes i tern, og vendes med kålen.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Pisk ægget homogent i en dyb tallerken.
Vend fisken i 1/2 spsk. hvedemel pr. person, efterfølgende i æggemassen og til sidst i raspen.
Steg fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, indtil den får godt med farve.
Krydres godt med salt.
Servér fisken med frisk citron, kartofler og salat.
Kundekommentarer ()