0
Paneret ising med salat på glaskål og nye æbler

Paneret ising med salat på glaskål og nye æbler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne ud i stave. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning. 

glaskålæblecitron
10 min.
Lav salaten

Skær glaskålen i små tern. Kom dem i en skål, og krydr med citronsaft, salt og peber.

Lige før servering skæres æblet ligeledes i tern, og vendes med kålen.

isingfilet uden skindraspæghvedemel
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme. 

Pisk ægget homogent i en dyb tallerken.

Vend fisken i 1/2 spsk. hvedemel pr. person, efterfølgende i æggemassen og til sidst i raspen.

Steg fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, indtil den får godt med farve.

Krydres godt med salt.

30 min.
Anretning

Servér fisken med frisk citron, kartofler og salat.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
552 kcal
Fedt:
18,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
1 g
Kulhydrat:
56,3 g
heraf sukkerarter:
6,2 g
Kostfibre:
12,1 g
Protein:
34,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?