0
Paneret svinefilet med ratatouille og pasta penne

Paneret svinefilet med ratatouille og pasta penne

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
herbes de Provencesquashløgøstershatteflåede tomater
1 min.
Ratatouille

Skyl østershatte og squash grundigt, og skær dem i grove tern. Pil løg, og hak det groft.

Varm en gryde op, helst med flad bund. Tilsæt 1 tsk. olie, og steg grøntsagerne i 4 min. Rør ikke for meget rundt i gryden til at starte med, så grøntsagerne når at få en flot karamelliseret overflade. Tilsæt flåede tomater, halvdelen af herbes de provence, og ½ dl. vand pr. person, og lad det simre i 15 min. Smag til med salt og peber.

15 min.
Pastaen

Sæt en gryde med vand over at koge til pastaen. 

svinefiletrasp
15 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. 

Skær kødet i skiver på ca 1,5 cm, og krydr det godt med salt. Vend det i mel, efterfølgende mælk og til sidst i raspen. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, og krydr med salt, peber og det sidste af krydderiblandingen. 

penne pasta
25 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér kødet med pastaen og ratatouillen. 

Bonusinfo

Herbes de Provence indeholder:

  • Rosmarin
  • timian
  • oregano
  • sar
  • bønneurt
  • basilikum
  • laurbærblade. 

Herbes de Provence er en klassisk blanding af krydderurter der anvendes på tværs af lande ved Middelhavet. Det er ofte brugt i supper, gryderetter eller til fiskeretter, såsom bouillabaisse. Herbes de Provence opstod i Provence-regionen i Frankrig, men dens mangfoldige smag har gjort den til en byggesten i mange køkkener. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
598 kcal
Fedt:
22,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,5 g
Kulhydrat:
53,6 g
heraf sukkerarter:
10,2 g
Kostfibre:
10,2 g
Protein:
39,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?