Skyl østershatte og squash grundigt, og skær dem i grove tern. Pil løg, og hak det groft.
Varm en gryde op, helst med flad bund. Tilsæt 1 tsk. olie, og steg grøntsagerne i 4 min. Rør ikke for meget rundt i gryden til at starte med, så grøntsagerne når at få en flot karamelliseret overflade. Tilsæt flåede tomater, halvdelen af herbes de provence, og ½ dl. vand pr. person, og lad det simre i 15 min. Smag til med salt og peber.
Sæt en gryde med vand over at koge til pastaen.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Skær kødet i skiver på ca 1,5 cm, og krydr det godt med salt. Vend det i mel, efterfølgende mælk og til sidst i raspen. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, og krydr med salt, peber og det sidste af krydderiblandingen.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Servér kødet med pastaen og ratatouillen.
Herbes de Provence er en klassisk blanding af krydderurter der anvendes på tværs af lande ved Middelhavet. Det er ofte brugt i supper, gryderetter eller til fiskeretter, såsom bouillabaisse. Herbes de Provence opstod i Provence-regionen i Frankrig, men dens mangfoldige smag har gjort den til en byggesten i mange køkkener.
Kundekommentarer ()