Næringsfordeling pr. person
Energi: 556 kcal
Fedt: 21,8g
Kulhydrat: 49,3g
Protein: 36g
Kostfibre: 9,1g
Se vejledning på de brune ris på posen.
Krydr kødet med goan krydderi og salt på alle sider og læg til side. (Pas på goan er stærkt - så doser efter behag)
Skyl og skræl gulerødderne og squashen og skær dem i tynde strimler.
Skyl korianderen, afdryp for vand og hak den groft. Bland den med saften fra limen, 1/2 tsk. sukker, 2 tsk. fiskesauce pr. person (eller lidt salt) og sesamolien.
Varm en pande eller wok godt op ved høj varme.
Kom 1 tsk. olie på panden og steg svinemørbraden ca. 3 min. på begge sider ved middelvarme. Vil du gerne have kødet helt gennemstegt, så steg det i 2 min. mere på hver side. Lad det hvile indtil servering.
Vend salaten godt rundt i dressingen.
Skær kødet i tykke skiver og server med risen og salaten.
Kundekommentarer ()