0
Thai squash-gulerodssalat med svinefilet
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 556 kcal

Fedt: 21,8g

Kulhydrat: 49,3g

Protein: 36g

Kostfibre: 9,1g

Allergener:
Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune ris
1 min.
Risen

Se vejledning på de brune ris på posen. 

svinefiletchapora Goan curry paste
3 min.
Kødet

Krydr kødet med goan krydderi og salt på alle sider og læg til side. (Pas på goan er stærkt - så doser efter behag)

gulerodsquash
5 min.
Salaten

Skyl og skræl gulerødderne og squashen og skær dem i tynde strimler.

korianderristet sesamolielimesukkernam pla (fiskesauce)
15 min.
Dressing

Skyl korianderen, afdryp for vand og hak den groft. Bland den med saften fra limen, 1/2 tsk. sukker, 2 tsk. fiskesauce pr. person (eller lidt salt) og sesamolien.

olie
20 min.
Kødet

Varm en pande eller wok godt op ved høj varme. 

Kom 1 tsk. olie på panden og steg svinemørbraden ca. 3 min. på begge sider ved middelvarme. Vil du gerne have kødet helt gennemstegt, så steg det i 2 min. mere på hver side. Lad det hvile indtil servering.

25 min.
Salaten

Vend salaten godt rundt i dressingen.

30 min.
Anretning

Skær kødet i tykke skiver og server med risen og salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?