0
Papayasalat med kylling og couscous
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter

Fremgangsmåde

  1. Hæld couscousgrynene i en stor skål. Hæld kogende vand over, så det netop dækker. Læg et låg over, og lad grynene trække i 8-10 min.
  2. Krydr kyllingefileterne godt med salt og peber, og steg dem ved middelhøj varme i 5 minutter på hver side.
  3. Hak i mellemtiden chilipeber fint, og læg i en stor skål.
  4. Skræl glaskålet og skyl det. Skær det tynde strimler – gerne på et mandolinjern
  5. Halver cherrytomaterne, og vend dem i salaten.
  6. Halver papayaen, skrab kernerne ud med en ske, og skræl den med en kartoffelskræller.
  7. Skær nu papayaen i ultra tynde skiver og herefter strimler, evt. med et mandolinjern.
  8. Bland papayastrimlerne i salaten.
  9. Bland limesaft med lidt olie, ½ tsk. salt og lidt sukker.
  10. Vend dressingen godt i salaten og smag til med salt og peber.
  11. Hak peanuts groft.
Anretning
  • Anret couscous og kylling på en tallerken, og læg gerne salaten over de lune couscous, så de tager smag fra dressingen. Drys med peanuts.

Kommentarer og forslag til opskriften