0
Papayasalat med kylling og couscous
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

  1. Hæld couscousgrynene i en stor skål. Hæld kogende vand over, så det netop dækker. Læg et låg over, og lad grynene trække i 8-10 min.
  2. Krydr kyllingefileterne godt med salt og peber, og steg dem ved middelhøj varme i 5 minutter på hver side.
  3. Hak i mellemtiden chilipeber fint, og læg i en stor skål.
  4. Skræl glaskålet og skyl det. Skær det tynde strimler – gerne på et mandolinjern
  5. Halver cherrytomaterne, og vend dem i salaten.
  6. Halver papayaen, skrab kernerne ud med en ske, og skræl den med en kartoffelskræller.
  7. Skær nu papayaen i ultra tynde skiver og herefter strimler, evt. med et mandolinjern.
  8. Bland papayastrimlerne i salaten.
  9. Bland limesaft med lidt olie, ½ tsk. salt og lidt sukker.
  10. Vend dressingen godt i salaten og smag til med salt og peber.
  11. Hak peanuts groft.
Anretning
  • Anret couscous og kylling på en tallerken, og læg gerne salaten over de lune couscous, så de tager smag fra dressingen. Drys med peanuts.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?