Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom byggen i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.
Skær porren i mundrette stykker og varm en pande op ved høj varme.
Steg porren i 1/2 spsk. olie pr. person i 2 min., indtil den får lidt farve.
Tilsæt spinaten og lad den stege under omrøring, indtil den begynder at falde lidt sammen.
Krydr grøntsagerne med salt og peber.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.
Skær fisken i portionsstykker og aspargesene i mundrette stykker.
Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel porren, spinaten og aspargesen i midten af bagepapiret og placér fisken henover. Tilsæt creme frisken og soyaen, træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter.
Bag i 7-8 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.
Servér fiskepakkerne med perlebyggen.
Kundekommentarer ()