0

Parmapakker med blommetomater, svampe, ost og pesto (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver tomaterne og skær osten i skiver. Ordn svampene, del dem i mundrette stykker og hak hvidløget fint. Varm lidt olie op på en pande, rist svampene heri og kom finthakket hvidløg, salt og peber ved. Læg de 8 skiver skinke op på et spækbræt og placer 3 halve tomater midt på hver. Kom ½ spsk. pesto på, krydr med salt og peber og læg en skive mozzarella. Fordel så svampene på de 8 portioner, kom det sidste pesto på og slut af med 3 halve tomater. Pak skinken tæt rundt om, læg dem med samlingen nedad på en bageplade og dryp med lidt olie. Bag pakkerne ved 225 C i ca. 10 min. til skinken er let sprød og gylden. Server til pasta, stegt kød eller fjerkræ eller som forret med salat og godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.