0
Pasta i chili con carne sovs med creme frisk

Pasta i chili con carne sovs med creme frisk

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerodløghvidløgrød chili
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak grøntsagerne groft (pas på med mængden af chili - den er stærk).

hakket oksekød 3-6%
10 min.
Steg kødet

Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. uden at røre for meget rundt, så det kan få godt med farve.

flåede tomaterchili con carne krydderi
15 min.
Tilsæt grøntsagerne

Tilsæt grøntsagerne, og steg i yderligere 5 min. under omrøring, indtil grøntsagerne bliver bløde.

Hæld krydderiblandingen og de flåede tomater i, og lad det simre i 5 min.

Smag til med salt og peber.

rigatoni, 50% fuldkorn
20 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

creme frisk 9%
25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle, anret kødsovsen henover, og top med creme frisk.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Pastaen er lavet afhelt klassisk med 100% Italiensk økologisk durumhvede, med en andel på 50% fuldkorns durumhvede, der giver fuldkorn og fibre og dermed en mere smagfuld pasta, men stadig med den klassiske pastasmag og bid.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Rigatoni: (riga= rille, -oni betyder stor på italiensk)

Store pasta rør med riller, den variant som bedst og maksimalt fanger og holder på pastasauce og tilbehør.

Oprindelse er fra de Sicilianske retter og det er en af Syditalienernes mest elskede pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
558 kcal
Fedt:
19,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
1 g
Kulhydrat:
53,2 g
heraf sukkerarter:
14,8 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
39,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?