Hak grøntsagerne groft (pas på med mængden af chili - den er stærk).
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. uden at røre for meget rundt, så det kan få godt med farve.
Tilsæt grøntsagerne, og steg i yderligere 5 min. under omrøring, indtil grøntsagerne bliver bløde.
Hæld krydderiblandingen og de flåede tomater i, og lad det simre i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i skåle, anret kødsovsen henover, og top med creme frisk.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Pastaen er lavet afhelt klassisk med 100% Italiensk økologisk durumhvede, med en andel på 50% fuldkorns durumhvede, der giver fuldkorn og fibre og dermed en mere smagfuld pasta, men stadig med den klassiske pastasmag og bid.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Rigatoni: (riga= rille, -oni betyder stor på italiensk)
Store pasta rør med riller, den variant som bedst og maksimalt fanger og holder på pastasauce og tilbehør.
Oprindelse er fra de Sicilianske retter og det er en af Syditalienernes mest elskede pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()