0

Pasta i cremet broccoli-mandelsauce

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sæt en stor gryde velsaltet vand over til pastaen.

Del broccolien i ensartede buketter og skær stokken i tern. Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Varm lidt olie op i en sauterpande og rist hvidløgene deri uden at de tager farve. Kom broccolien ved og sauter stille og roligt i 3-4 min. under omrøring, igen uden at det tager farve. Kom hvidvinen på, læg låg på og lad det dampe 3-5 min. til broccolien er mør.

Kog imens pastaen som anvist på emballagen. Tag låget af panden, kom fløden på og lad væden koge en smule ind ved høj varme. Kom hele pandens indhold i en foodprocessor sammen med mandler og gerne persille og kør det til en cremet sauce.

Kom det tilbage i panden og vend pastaen i - tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis konsistensen ønskes mere cremet. Smag til med salt og peber og server straks til fx laks, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?