Skyl squashen grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern.
Skyl tomaterne.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen.
Varm en pande op ved høj varme, og grill tomaterne i 1/4 spsk. olie pr. person, så de får farve. Tag dem af varmen, når de begynder at sprænge.
Tilsæt den samme mængde olie igen, steg squashen i ca. 4 min. under omrøring, og sæt pastaen over at koge jævnfør anvisningen på pakken imens.
Tilsæt skysovsen, tomaterne og rejerne til squashen og rør rundt, indtil det hele er blevet varmt. Sluk for blusset, riv osten i, og rør det hele sammen. Hvis sovsen er lidt tør, tilsættes lidt vand. Smages til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret panderetten henover.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()