0
Pasta i squash med skysovs, rejer og grillede tomater

Pasta i squash med skysovs, rejer og grillede tomater

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktail
1 min.
Grøntsagerne

Skyl squashen grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern. 

Skyl tomaterne.

10 min.
Pastaen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen.

spaghettiskysovsSkagenfood håndpillede rejerparmigiano reggiano (Parmesan)olivenolie, ekstra jomfrusaltsort peber
10 min.
Pastaretten

Varm en pande op ved høj varme, og grill tomaterne i 1/4 spsk. olie pr. person, så de får farve. Tag dem af varmen, når de begynder at sprænge. 

Tilsæt den samme mængde olie igen, steg squashen i ca. 4 min. under omrøring, og sæt pastaen over at koge jævnfør anvisningen på pakken imens.

Tilsæt skysovsen, tomaterne og rejerne til squashen og rør rundt, indtil det hele er blevet varmt. Sluk for blusset, riv osten i, og rør det hele sammen. Hvis sovsen er lidt tør, tilsættes lidt vand. Smages til med salt og peber. 

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret panderetten henover.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
583 kcal
Fedt:
15,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
5 g
Kulhydrat:
71,5 g
heraf sukkerarter:
20,3 g
Kostfibre:
16,2 g
Protein:
30 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?