0
Pasta meatballs med græskarpure og frisk persille

Pasta meatballs med græskarpure og frisk persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 598 kcal

Fedt: 26,6g

Kulhydrat: 43,3g

Protein: 36,5g

Kostfibre: 21g

Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarcitronitaliensk kødbollekrydderi
1 min.
Græskarpuré

Sæt en gryde med vand over at koge.

Skræl græskaret med en kartoffelskræller eller en kniv. Halvér græskaret og kassér kernehuset med en ske. Skær græskaret ud i store terne og kog det i ca. 15 min til græskaret er helt blødt og næsten falder fra hinanden. Hæld græskaret i en sigte, men gem kogevandet. Kom græskar tilbage i gryden og blend det med en stavblender, hvor du tilsætter kogevandet lidt efter lidt indtil du får en fin puré. Konsistensen skal være lidt tykkere end en suppe, så den vil klistre sig til pastaen.

Smag puréen til med halvdelen af krydderiblandingen, salt og citronsaft.

Hvis du laver mad til færre end 3 personer er det ikke al citronsaften der skal bruges.

hakket grisekødhvidløgitaliensk kødbollekrydderibredbladet persilleolivenolie, ekstra jomfru
15 min.
Meatballs

Pil hvidløg og riv det på den fine side af et rivejern.

Skyl persillen grundigt, dræn den for vand og hak stilkene så fint du kan. Bladene gemmes til servering.

Kom kødet op i en skål og rør det sejt med 1 tsk. salt pr. person. Tilsæt æg og rør til farsen er homogen. Tilsæt en ½ spsk. mel pr. person i farsen og rør det sammen.

Tilsæt hvidløg, resten af meat ball krydderi og den hakkede persille og form 4 kødboller pr. person efter en sidste omrøring.

Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1 tsk olie pr. person og steg kødbollerne i ca. 4 min på hver side.

fuldkornspasta
20 min.
Pasta

Kog pastaen som angivet på pakken i mens kødbollerne steger.

sort peber
30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener med en generøs skefuld græskarpure og top med meatballs, persilleblade og peber.

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?