
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær evt. kødet i mindre stykker, og steg det i olivenolie på en varm dyb pande i ca. 6-7 min., til det er gyldent og gennemstegt. Krydr kødet med salt, og tag det af panden.
Kog pasta i saltet vand i ca. 10 min., til den er al dente.
Snit hvidløg fint, skær gulerødder og squash i små tern, og hak lidt salvie.
Sautér det hele i rigeligt olivenolie, i den varme pande fra kødet, i ca. 5 min., og krydr med salt og peber.
Skær tomaterne i tern, tilsæt kød, tomater og ricotta, og lad det hele simre sammen.
Sigt vandet fra pastaen, vend den i retten sammen med lidt kogevand (ca. 1/2 dl pr. 1-2 pers.), og lad det hele simre sammen i 2-3 min. Smag til med salt, peber og olivenolie.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og top med revet parmesan.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften