0
Pasta med kødboller i skysauce med stegte grønne bønner

Pasta med kødboller i skysauce med stegte grønne bønner

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne bønner
1 min.
Pastaen og bønnerne

Sæt to gryder med saltet vand over at koge til pasta og bønner. 

Nip bunden af bønnerne, kog dem i 5-7 min., og gem dem til senere. 

hakket svinekød 4-7%løgskysovsfarmhouse cheddarraspgulerodspaghetti, 50% fuldkorn
10 min.
Kødbollerne og pastaen

Pil løget, skræl guleroden, og hak begge dele fint. Skær osten i små stykker, eller riv den på den fine side af et rivejern.

Kom kødet op i en skål, og rør det sejt med 0,25 tsk. salt pr. person. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, rasp, ost og halvdelen af løget, og rør til farsen er homogen.

Form 3 kødboller pr. person, og steg dem på en pande ved middelhøj varme i 1/2 spskolie i ca. 3 min. på hver side. Tag kødbollerne af varmen, og steg guleroden og resten af løget under omrøring i 5 min. 

Kog pastaen som angivet på pakken.

Hæld skysovsen og kødbollerne i panden, og vend pastaen godt rundt heri. Smag til med salt og peber. 

Lys eddikehvidløg
25 min.
Bønnerne

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges bønnerne i et par dråber olie i ca. 1 min under omrøring, sammen med lidt revet hvidløg. Overfør til en skål, og vend i lidt lys eddike. 

30 min.
Anretning

Servér pastaretten med de grønne bønner. 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
578 kcal
Fedt:
22,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
6 g
Kulhydrat:
52,4 g
heraf sukkerarter:
14,1 g
Kostfibre:
10,5 g
Protein:
36,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?