0

Pasta med kogt skinke, æble, peberfrugt og sukkerærter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Snit sukkerærterne i skrå stykker, skær æble, peberfrugt og løg i tern og hak hvidløget fint. Kog pastaen som anvist på emballagen. Sauter skinke og de to slags løg i lidt olie til de begynder at tage farve. Kom sukkerærter, æble og peberfrugt ved og sauter yderligere 1-2 min. Rør fløden i, kog igennem til den tykner og smag til. Hæld vandet fra pastaen og vend det i saucen. Server med fx et drys friskrevet parmesan, en grøn salat og groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?