Sæt saltet vand over at koge til pastaen.
Skær fisken i grove stykker, og krydr den godt med salt.
Pil løget, skræl guleroden, og hak begge dele groft.
Varm en gryde eller pande op ved middelhøj varme. Steg chilipulveret (pas på med mængden - den er hot) i 1/2 spsk. olie pr. person i 30 sek. Tilsæt gulerod og løg, og lad det stege under omrøring i 5 min. Tilsæt tomatpastaen, og lad det stege yderligere 1 min. Tilsæt 1/2 dl. vand pr. person og bouillonpulveret, og lad det simre i ca. 10 min. under låg.
2 min. før servering tilsættes fisken, hvorefter saucen smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Skræl glaskålet, og skyl det grundigt sammen med æblet.
Skær dem i så tynde skiver som muligt, og vend dem i 1/2 spsk. olie og 1/4 spsk. eddike pr. person og krydr med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret tomatsovsen med fisken henover. Nydes med æble/glaskålssalaten.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()