0
Pasta med lange i spicy tomatsauce med sprød glaskål og æble

Pasta med lange i spicy tomatsauce med sprød glaskål og æble

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
langefilet uden skindsalt
1 min.
Pastaen og fisken

Sæt saltet vand over at koge til pastaen. 

Skær fisken i grove stykker, og krydr den godt med salt. 

gulerodløgchilipulversort peberolivenolie, ekstra jomfrubouillontomatpuré
5 min.
Chilisaucen

Pil løget, skræl guleroden, og hak begge dele groft. 

Varm en gryde eller pande op ved middelhøj varme. Steg chilipulveret (pas på med mængden - den er hot) i 1/2 spsk. olie pr. person i 30 sek. Tilsæt gulerod og løg, og lad det stege under omrøring i 5 min. Tilsæt tomatpastaen, og lad det stege yderligere 1 min. Tilsæt 1/2 dl. vand pr. person og bouillonpulveret, og lad det simre i ca. 10 min. under låg. 

2 min. før servering tilsættes fisken, hvorefter saucen smages til med salt og peber. 

spaghetti, 50% fuldkorn
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken. 

rødt æbleglaskåleddike
20 min.
Salaten

Skræl glaskålet, og skyl det grundigt sammen med æblet. 

Skær dem i så tynde skiver som muligt, og vend dem i 1/2 spsk. olie og 1/4 spsk. eddike pr. person og krydr med salt og peber. 

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret tomatsovsen med fisken henover. Nydes med æble/glaskålssalaten. 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
16,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,85 g
Kulhydrat:
65,7 g
heraf sukkerarter:
16,9 g
Kostfibre:
13,6 g
Protein:
36,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?