Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog linserne i rigeligt og USALTET vand i ca. 15 min., til de er møre. Sigt vandet fra, og salt dem.
Skær tomaterne i tern og snit rødløg i slanke både.
Anret rucola med tomat, linser og rødløg, krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.
Snit hvidløg i tynde skiver, og sautér dem i olivenolie i en dyb pande.
Kom spinat ved, og lad den stege kort.
Krydr med salt og peber, og tilsæt fløde, lidt fint revet citronskal og en smule citronsaft.
Skær skindet fra laksen, og skær laksen i tern.
Læg laksen ned i saucen, læg låg på, og damp den under låg i 2-3 min.
Kog pastaen i saltet vand ganske kort i ca. 1-2 min.
Vend forsigtigt pasta og lidt kogevand i panden, og krydr med salt og peber.
Skær resten af citronen i skiver.
Servér pasta og laks i panden med citronskiver og salat til.
Husk at salte vandet godt! En klog italiener lærte mig i sin tid, at vandet skal være salt som en tår af Middelhavet! Om du ønsker at komme lidt olie i vandet er til gengæld lidt af et individuelt spørgsmål! Jeg har ALTID gjort det! Hvorfor? Fordi nogen har sagt til mig, at man SKAL! Men det er vist i virkeligheden ikke så vigtigt :-)
- Stærk, dansk & velsmagende
Vi er glade og super-stolte over at være udvalgt som en af de allerførste til at sælge den nye unikke og bæredygtigt opdrættede laks fra Skagen Salmon. Laksene har hele deres levetid levet i et landbaseret anlæg i Skagen hvor de har svømmet i modstrøm, præcis som de vilde laks gør det. Det har gjort laksen stærk, givet kødet en fast struktur og en intramuskulær fedtmarmorering der gør den super saftig og velsmagende. Derudover har laksen et generelt meget lavere fedtindhold end traditionelt opdrættede laks.
Den bæredygtige opdrætsmetode er ASC certificeret (opdrætsfiskenes pendant til MSC)
"Skagen Salmons laks smager simpelthen skide godt! Smag, struktur og saftighed er jo som vildlaks" Siger Huskokken Jacob begejstret!
Kommentarer og forslag til opskriften