Næringsfordeling pr. person
Energi: 593 kcal
Fedt: 17,4g
Kulhydrat: 62,9 g
Protein: 42,6g
Kostfibre: 13,8g
Rør kødet sejt med 1 tsk. salt pr. person og krydderiblandingen. Gem til senere.
Sæt en gryde med vand og rigeligt salt over at koge til pastaen.
Pil løget, skræl gulerødderne og skyl chilien. Hak det hele groft eller riv det på den grove side af et rivejern. Hvis du ønsker en mindre spicy tomatsovs, kan du med fordel fjerne kernerne fra chilien, eller bruge lidt mindre chili.
Varm en pande eller gryde op ved høj varme. Form 4 kødboller pr. person og steg dem i 1 tsk. olie pr. person. Når kødbollerne har stegt i ca. 3 min på hver side, tilsættes grøntsagerne og der steges videre i 3 min under omrøring.
Tilsæt flåede tomater og lad det simre i 10 min. Smages til med salt.
Sæt pastaen over at koge som angivet på pakken.
Fordel pastaen i skåle og anret med en god portion meatballs og top med revet parmesanost.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()