0
Pasta med okseragout og tomat
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Pasta med okseragout med tomat

Næringsfordeling pr. person

Energi: 536 kcal

Fedt: 22,1g

Kulhydrat: 61,3g

Protein: 21,5g

Kostfibre: 11,4

Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

gulerodbladsellerirød chilibasilikum
3 min.
Grøntsagerne

Skræl gulerødderne og skyl dem grundigt sammen med blegsellerien, chilien og basilikummen.

Skær gulerødderne, sellerien og chilien (dosér efter, hvor stærk retten ønskes at være) i grove stykker, og pluk bladene fra basilikummen.

sous vide oksekødolie
10 min.
Ragouten

Varm en pande op til middelhøj varme. Skær kødet ud i mundrette stykker. Steg bladsellerien, chilien og guleroden i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring.

Tilsæt kødet, lad det stege sammen i 1 min, og tilsæt flåede tomater plus lidt vand. Lad det simre lige så længe, det tager at koge pastaen. Smages til med salt og peber.

fuldkornspasta
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle, overhæld med ragouten og top med basilikumblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?