Pasta med okseragout med tomat
Næringsfordeling pr. person
Energi: 536 kcal
Fedt: 22,1g
Kulhydrat: 61,3g
Protein: 21,5g
Kostfibre: 11,4
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skræl gulerødderne og skyl dem grundigt sammen med blegsellerien, chilien og basilikummen.
Skær gulerødderne, sellerien og chilien (dosér efter, hvor stærk retten ønskes at være) i grove stykker, og pluk bladene fra basilikummen.
Varm en pande op til middelhøj varme. Skær kødet ud i mundrette stykker. Steg bladsellerien, chilien og guleroden i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring.
Tilsæt kødet, lad det stege sammen i 1 min, og tilsæt flåede tomater plus lidt vand. Lad det simre lige så længe, det tager at koge pastaen. Smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i skåle, overhæld med ragouten og top med basilikumblade.
Kundekommentarer ()