0

Pasta med porrer, asparges og spejlæg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Snit porrerne i tynde skiver og skyl dem grundigt for jord. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange skrå stykker. Hak hvidløgene fint og skær pølsen i fine små tern. Sæt pastaen over og koge, som anvist på pakken. Rist først pølsen gylden på en tør sautépande, kom hvidløget ved og sauter yderligere 1-2 min. Giv panden en ekstra sjat olie og kom så asparges og porrer ved. Sauter til asparges og porrer er bløde og møre. Sæt imens æggene over at

spejle. Vend den drænede pasta samt ca. ¾ dl pastavand i panden med grøntsager og varm igennem. Rør osten i og smag til med salt og peber. Server i dybe tallerkner med et spejlæg på toppen. Giv en sprød grøn salat og godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften