0

Pasta med portobellosvampe, squash og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad det dryppe godt af. Skær svampene i skiver, squashen i små tern og snit forårsløgene tyndt. Smelt smørret på en pande og rist svampe, squash og løg deri ved høj varme, men uden at de tager meget farve, til grøntsagerne er bløde og møre. Rør imens fond, fløde og maizena sammen og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over svampene og lad det koge ind til en let cremet konsistens. Vend pastaen i, smag til med citronsaft, salt og peber og server til fx helstegt kylling eller svinemørbrad.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?