
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær evt. grisen i mindre stykker. Sæt vand over til pasta.
Steg den gylden og gennemstegt i olivenolie i en varm dyb pande. Ca. 6-7 min. Krydr kødet med salt og tag det af panden.
Kom pasta i kogende, saltet vand og kog den al dente. Ca. 10 min.
Snit hvidløg fint. Skær gulerødder og squash i små tern. Hak lidt salvie efter smag.
Sautér det hele i rigeligt olivenolie i den varme pande fra kødet. Ca. 5 min. Krydr med salt mig peber. Skær tomaterne i tern. tilsæt kød og tomater og ricotta og lad det hele simre sammen.
Afdryp pastaen. Vend den i retten sammen med kogevand. Ca. 1/2 dl pr. 1-2 personer. Lad det hele simre sammen i 2.3 min. Smag til med salt, peber og olivenolie.
Anret pastaen i dybe tallerkner. Top med revet parmesan og nyd straks.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften