Næringsfordeling pr. person
Energi: 549 kcal
Fedt: 17,6g
Kulhydrat: 44,9g
Protein: 49,7g
Kostfibre: 11,4g
Skær fisken ud i 2x2 cm og krydr godt med salt. Lægges til side til senere.
Sæt en gryde med vand og et godt skud salt over at koge til pasta.
Pil hvidløget og skyl fenniklen grundigt. Hak hvidløget fint og skær fenniklen ud i tynde skiver på langs. Varm en pande op ved høj varme og steg fenniklen i 2 tsk. olie pr. person i 4 min under omrøring. Tilsæt hvidløget og steg videre i 30 sekunder. Tilsæt flåede tomater og lad sovsen simre i 5 min.
Fisken tilsættes 2 min før servering og retten smages til med salt.
Bland 1 tsk. balsamico og 1 tsk. olivenolie og lidt salt.
Skyl spinaten og basilikummen grundigt og afdryp for vand. Riv osten i mundrette stykker og vend med salaten og dressingen.
Fordel pastaen i skål med en skefuld tomatsovs henover og top med salaten.
Kundekommentarer ()