0
Pasta med rødspætte i fennikel/tomatsovs og mozzarella

Pasta med rødspætte i fennikel/tomatsovs og mozzarella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 549 kcal

Fedt: 17,6g

Kulhydrat: 44,9g

Protein: 49,7g

Kostfibre: 11,4g

Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødspættefiletsalt
1 min.
Fisken

Skær fisken ud i 2x2 cm og krydr godt med salt. Lægges til side til senere.

fennikel med topflåede og hakkede tomaterhvidløgfuldkornspasta
5 min.
Pastasovsen

Sæt en gryde med vand og et godt skud salt over at koge til pasta.

Pil hvidløget og skyl fenniklen grundigt. Hak hvidløget fint og skær fenniklen ud i tynde skiver på langs. Varm en pande op ved høj varme og steg fenniklen i 2 tsk. olie pr. person i 4 min under omrøring. Tilsæt hvidløget og steg videre i 30 sekunder. Tilsæt flåede tomater og lad sovsen simre i 5 min.

Fisken tilsættes 2 min før servering og retten smages til med salt.

basilikumbabyspinatfrisk mozzarellaolivenolie, ekstra jomfrubalsamicosalt
20 min.
Salaten

Bland 1 tsk. balsamico og 1 tsk. olivenolie og lidt salt.

Skyl spinaten og basilikummen grundigt og afdryp for vand. Riv osten i mundrette stykker og vend med salaten og dressingen.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i skål med en skefuld tomatsovs henover og top med salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?