Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til pasta.
Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med fennikel og chilien.
Skær porren og halvdelen af fennikel i tynde skiver. Resten af fennikel skæres i grove tern. Hak chilien groft (kernerne kan sorteres fra, hvis man ønsker retten mindre spicy).
Skyl basilikum grundigt, og pluk bladene fra stilken.
Lav en dressing af citronsaft, 1 spsk. olivenolie, salt og peber. Vend de tynde skriver af fennikel samt basilikum heri.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg porren, chilien og de grove stykker fennikel i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring. Tilsæt mørbraden, og steg yderligere 1 min under omrøring. Tilsæt de flåede, hakkede tomater, og smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i skåle, hæld tomatsovsen henover, og server med fennikelsalaten.
Kundekommentarer ()