0
Pasta med røget tomatsovs
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til pasta.

porrefennikel med toprød chili
3 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med fennikel og chilien.

Skær porren og halvdelen af fennikel i tynde skiver. Resten af fennikel skæres i grove tern. Hak chilien groft (kernerne kan sorteres fra, hvis man ønsker retten mindre spicy).

olivenolie, ekstra jomfrusaltsort peberbasilikumcitron
10 min.
Fennikelsalat

Skyl basilikum grundigt, og pluk bladene fra stilken.

Lav en dressing af citronsaft, 1 spsk. olivenolie, salt og peber. Vend de tynde skriver af fennikel samt basilikum heri. 

 

tørret pasta (gerne fuldkorns)
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

flåede og hakkede tomater
20 min.
Pastasovsen

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg porren, chilien og de grove stykker fennikel i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring. Tilsæt mørbraden, og steg yderligere 1 min under omrøring. Tilsæt de flåede, hakkede tomater, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle, hæld tomatsovsen henover, og server med fennikelsalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
507 kcal
Fedt:
22,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,7 g
Kulhydrat:
47,1 g
heraf sukkerarter:
13,5 g
Kostfibre:
8 g
Protein:
26,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?