Riv løget på den grove side af et rivejern.
Rør farsen sej med 1/4 tsk. salt pr. person. Hæld mælk og æg i, og rør godt rundt. Tilsæt halvdelen af løget og 1 spsk. hvedemel pr. person, og rør igen godt rundt.
Varm en gryde op ved høj varme. Form 3 boller af farsen pr. person, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, så de får godt med farve. Kødbollerne behøver ikke være gennemstegte. Tag dem op af gryden og sæt dem til side. Gryden skal bruges igen til tomatsovs.
Sæt en gryde med vand over at koge til pasta.
Hak gulerod og hvidløg groft, og kom begge dele i gryden sammen med resten af løget.
Sæt gryden over ved middel varme, og lad grøntsagerne simre i ca. 5 min. under omrøring, indtil de bliver gyldne.
Hæld de flåede tomater og kødbollerne i saucen, og lad den simre, mens pastaen koges.
Smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og hæld kødboller og tomatsovs henover. Top med revet ost.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()