Sæt en gryde med vand og godt med salt over at koge til pastaen.
Skyl squashen, persille og cherrytomaterne og pil løget. Flæk løget og squashen og riv på den grove side af et rivejern. Hak persillen groft.
Sæt en pande over ved høj varme og steg cherrytomaterne hele i 1 tsk. olie person i ca. 5 min. Sluk for varmen og krydr med salt.
Kog pastaen som angivet på pakken, men undlad at kassere kogevandet. Det skal bruges til saucen.
Varm en stor gryde op ved middel varme. Skær kødet i mindre stykker og steg det sammen med løget og squashen i ca. 4 min under omrøring. Tilsæt kaffefløden og pastaen og rør godt rundt. Hvis retten bliver for tør, så tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen. Hvis der er for meget væske, skal retten være lidt længere tid over varme, så væsken kan fordampe. Smag til med salt.
Fordel pastaen i dybe tallerkener og top med tomater, revet parmesan, den hakkede persille og et godt skud peber.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()