0
Pasta med svampe a la creme og blancheret broccoli

Pasta med svampe a la creme og blancheret broccoli

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 546 kcal

Fedt: 17g

Kulhydrat: 48,4g

Protein: 48,1g

Kostfibre: 11,4g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt to gryder med vand og rigeligt salt over at koge til pasta og blanchering af kål.

markchampignonstimianbroccolihvidløgolivenolie, ekstra jomfrucitron
3 min.
Grøntsagerne

Skyl svampe, broccoli og timian grundigt og afdryp for vand. Skær svampene i tynde skiver. Skær broccolien ud i buketter og hak timianen fint. Pil hvidløget og hak det fint.

Kom broccolien i det kogende vand og blanchér i 1 min. Dræn det for vand og vend det med 2 tsk. olie og citronsaft.

spaghetti
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

skinkekød i strimlerfløde 9%
16 min.
Pastasovsen

Varm en pande eller stor en gryde med flad bund op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i 3 min. Undgå at røre for meget rundt, så kødet kan få en brun stegeoverflade.

Tilsæt svampene og steg videre i 3 min. Tilsæt fløde, timian og hvidløg og lad det simre 1 min.

Kom pastaen i sovsen uden at kassere kogevandet. Lad det simre, indtil sovsen har den ønskede cremede konsistens. Hvis den bliver for tør, så tilsæt lidt af kogevandet. Smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Server pastaretten med et stænk olivenolie og de blancherede broccoli.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?