Næringsfordeling pr. person
Energi: 546 kcal
Fedt: 17g
Kulhydrat: 48,4g
Protein: 48,1g
Kostfibre: 11,4g
Sæt to gryder med vand og rigeligt salt over at koge til pasta og blanchering af kål.
Skyl svampe, broccoli og timian grundigt og afdryp for vand. Skær svampene i tynde skiver. Skær broccolien ud i buketter og hak timianen fint. Pil hvidløget og hak det fint.
Kom broccolien i det kogende vand og blanchér i 1 min. Dræn det for vand og vend det med 2 tsk. olie og citronsaft.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Varm en pande eller stor en gryde med flad bund op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i 3 min. Undgå at røre for meget rundt, så kødet kan få en brun stegeoverflade.
Tilsæt svampene og steg videre i 3 min. Tilsæt fløde, timian og hvidløg og lad det simre 1 min.
Kom pastaen i sovsen uden at kassere kogevandet. Lad det simre, indtil sovsen har den ønskede cremede konsistens. Hvis den bliver for tør, så tilsæt lidt af kogevandet. Smag til med salt og peber.
Server pastaretten med et stænk olivenolie og de blancherede broccoli.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()