0
Pasta med Ventreche, friske tomater og fennikel

Pasta med Ventreche, friske tomater og fennikel

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Fennikelbrun mark-champignonløgtomater
1 min.
Grøntsagerne & ventrechen

Pil løget, skyl fenniklen og champignonerne, og hak det hele groft. 

Skær ventrechen ud i mundrette stykker.

Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg ventreche og grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person i 10 min. under jævnlig omrøring, indtil de bliver helt bløde.

Skyl tomaterne, skær dem i tern, og krydr dem med salt og peber, når de er overført til en stor skål. Gem til senere.

spaghetti, 50% fuldkorn
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

20 min.
Samling af retten

Kom pastaen og de stegte grøntsager og ventreche i skålen med tomater. Vend det hele godt sammen, riv osten i, og smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og top med fennikelskud.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
524 kcal
Fedt:
22,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,9 g
Kulhydrat:
55 g
heraf sukkerarter:
8,2 g
Kostfibre:
7 g
Protein:
22,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?