Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Hak gulerod og halvdelen af løget i små stykker. Spred dem ud på bagepladen, vend dem med 1 tsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Skær mørbraden i små tern, og overfør dem til en gryde med 1 spsk. olie pr. person. Steg kødet ved middelhøj varme, indtil det får godt med farve og bliver sprødt. Tag kødet af varmen, og overfør det til en tallerken med fedtsugende papir.
Hak resten af løget og hvidløget groft, og steg det i samme gryde i 2-3 min., indtil det bliver gyldent.
Hæld tomatpassataen i, og lad sovsen simre i 10 min. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret tomatsovs, stegt mørbrad, bagte grøntsager og ricotta henover.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()