Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak guleroden og løget fint. Overfør til en stor gryde med 1/2 spsk olie pr. person og steg i 5 min., indtil de er gyldne.
Skær fisken i mundrette stykker og krydr med salt.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Kom flåede tomater, oliven og fisken i gryden med løg og gulerod.
Få det op at simre. Når fisken begynder at flage, slukkes for varmen og der smages til med salt og peber.
Kom basilikumblade i lige før servering.
Vend rucolaen med 1/2 spsk. olivenolie og eddike pr. person. Smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, anret tomatsovsen henover og top med rucolaen og revet ost.
Bøllingsø er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne fantastiske faste ost. De fire økologiske landmænd Mads, Gert, Niels og Bjarne gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav. Osten er en emmentalertype med de karakteristiske store huller og den søde nøddeagtige smag. Den er modnet cirka 8 uger. Osten færdigmodnes på Grand fromages affinageri.
Kundekommentarer ()