0
Pasta putanesca med rucola, grønne oliven og basilikum

Pasta putanesca med rucola, grønne oliven og basilikum

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodløg
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak guleroden og løget fint. Overfør til en stor gryde med 1/2 spsk olie pr. person og steg i 5 min., indtil de er gyldne.

langefilet uden skind
10 min.
Skær fisken

Skær fisken i mundrette stykker og krydr med salt.

penne pasta
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

Grønne olivenflåede tomater
20 min.
Rør putanescaen

Kom flåede tomater, oliven og fisken i gryden med løg og gulerod. 

Få det op at simre. Når fisken begynder at flage, slukkes for varmen og der smages til med salt og peber.

Kom basilikumblade i lige før servering.

rucolaBøllingsø ost
25 min.
Anretning

Vend rucolaen med 1/2 spsk. olivenolie og eddike pr. person. Smag til med salt og peber.

Fordel pastaen i dybe tallerkener, anret tomatsovsen henover og top med rucolaen og revet ost.

Bonusinfo

Bøllingsø er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne fantastiske faste ost. De fire økologiske landmænd Mads, Gert, Niels og Bjarne gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav.  Osten er en emmentalertype med de karakteristiske store huller og den søde nøddeagtige smag. Den er modnet cirka 8 uger. Osten færdigmodnes på Grand fromages affinageri. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
25,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,3 g
Kulhydrat:
46,6 g
heraf sukkerarter:
15,2 g
Kostfibre:
7,9 g
Protein:
39,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?