Kog pastaen al dente i masser af velsaltet vand som anvist på emballagen.
Nip bønnerne, del dem engang på midten med et meget skråt snit og kom dem i pastavandet de sidste 5-7 min. Hæld vandet fra, skyl begge dele godt igennem med koldt vand og dryp af.
Skær tomaterne i tern og hak oliven og valnøddekerner groft. Skær fetaen i små tern. Pisk 3 spsk. olie, citronsaft, presset hvidløg og et godt kværn peber sammen og smag til. Vend pasta, bønner, tomater, oliven, valnødder, gerne finthakket persille og dressingen godt sammen i en stor skål. Vend forsigtigt fetaen i, smag til og anret.
Server fx til grillet fisk, kød eller kylling.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()