Skræl pastinakkerne og skær dem og cherrytomaterne i tynde skiver. Varm lidt olie op på panden og sauter pastinakkerne 3-4 min. til de begynder at blive bløde. Læg pastinakker, tomatskiver og groftrevet ost i lag i et lavt ildfast fad og drys jævnligt med sukker, rosmarin, salt og peber. Hæld fløden over og top med et tyndt lag revet ost. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader og bag 30-40 min. til fløden er tyk og cremet, grøntsagerne møre og overfladen flot gylden. Server til stegt fisk, kød eller fjerkræ.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kommentarer og forslag til opskriften