0

Pastinaklatkes med forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne, riv dem groft og rør melet i. Tilsæt æg, fintsnittet forårsløg, evt. hakkede krydderurter, salt og peber og rør det til en ensartet fars. Varm olien godt op på en pande, form små "pandekager" af farsen og steg dem sprøde på begge sider i olien. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og fortsæt med resten af farsen. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia