Marinering: Rør peanutbutter, finthakket hvidløg, sojasauce, sambal oelek, 2 spsk. limesaft og 3 spsk. olie godt sammen. Del schnitzlerne en gang på midten, læg dem i en frysepose og hæld marinaden i. Luk posen til og gnid kød og marinade godt sammen i posen. Læg kødet på køl i mindst en halv time, men gerne 8-10 timer - mariner fx om morgenen til spisning om aftenen.
Salat: Skær ananaskødet i ensartede tern på ca. 1 cm og vend dem sammen med sukker og vaniljesukker i en lille kasserolle. Kog op under forsigtig omrøring og kog i 1-2 min. Lad dem hvile i 10 min. og tag så ananasstykkerne op med en hulske. Kog væden ind til en tyk sirup og køl den af. Snit kålen (du kan også bruge spidskål) i fine strimler og fenniklen i fine tynde skiver. Vend begge dele sammen med 3 spsk. limesaft, lidt salt og peber og lad dem marinere i 10 min. Snit forårsløg og renset chili i helt tynde skiver. Bland cremefraiche, dijonsennep, salt og peber sammen og smag til med ananassiruppen. Hæld væden fra kål og fennikel og vend ananasstykker, forårsløg, chili og dressing i. Smag til med limesaft, salt og peber og stil salaten køligt indtil servering.
Kød: Læg kødstykkerne på en bageplade og dryp med en smule ekstra olie. Sæt kødet i en 210 grader varm ovn i 12-15 min. - eller til kødet lige er mørt.
Server sammen med lynstegte nudler med gulerødder, svampe og sukkerærter.
Kommentarer og forslag til opskriften