0
Peberrodscreme til pulled beef
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Peberrodscreme: Kom alle ingredienser i en skål og pisk indtil blandingen er glat, homogen og cremet. Lad det hvile tildækket i køleskab i mindst 4 timer eller natten over, så smagen af peberrod rigtigt kan trække ud i saucen. Lige inden servering tilsættes fintklippet/skåret purløg

Smag på den igen lige inden den serveres - det kan nemt være den skal efterkrydres med lidt salt, sukker og peber.

Pulled beef er blevet meget populært alternativ til pulled pork. Varm din pulled beef en halv til en hel time på din kuglegrill ved høj indirekte varme (eller i en ovn ved 175 grader). Når overfladen er gylden og sprød er den færdig og nu kan kødet trækkes fra hinanden med to gafler.

Server i grillet/ristet grovboller med masser af peberrodscreme evt. med grillede majskolber, nye kartofler og en grøn salat

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?