0
Penne all'arrabbiata med stegte zucchini
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvidløggrøn zucchinipecorino romano
1 min.
Grønt og ost

Pil og hak hvidløg, og skær zucchini i tynde skiver.

Riv osten fint.

grøn zucchinihvidløgchiliflager
15 min.
Chilistegte zucchini

Steg de skiveskårne zucchini ved høj varme på en pande i god olivenolie, til de begynder at blive gyldne.

Krydr med chiliflager (efter smag), salt og peber, og kom hakket hvidløg på.

tomatpassatachiliflagerpenne pastapecorino romano
20 min.
Penne alla arrabbiata

Kog tomatpassata op, og smag den til med salt, peber samt lidt chiliflager til din ønskede styrke.

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er "al dente".

Kom pastaen i en sigte, og vend den i tomatsaucen sammen med halvdelen af osten.

Vend til sidst med de stegte zucchini.

pecorino romano
20 min.
Anretning

Anret som vist, og top med det sidste revede ost.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?