0
Penne med salsiccia, stegt squash og pesto
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
penne pasta
1 min.
Pasta

Sæt en stor gryde vand over at koge, og husk et generøst skud salt. Tilsæt pastaen, når vandet bulderkoger, og kog, til pastaen er al dente. Smag dig frem.

salsiccia pølsesquashFennikel
3 min.
Grønt

Skyl squash og fennikel, og skær begge dele i mundrette stykker.

Skær pølsen i tykke skiver.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg først pølserne i 2-3 min. og tag dem så af panden igen. Tilsæt lidt ny olie, og steg squash og fennikel sammen i 4-5 min., til begge dele er mør med en smule bid.

Bland fennikel, squash og pølser i en skål, og hold dem lune under låg.

basilikum pestocitron
20 min.
Anretning

Kom den drænede pasta over i panden fra før sammen med ca. 1/2 dl kogevand pr. kuvert. Tilsæt også pestoen, og sving det hele grundigt rundt, så pestoen dækker pastaen. Riv citronen fint ned i pastaen, og anret i dybe tallerkener med grønt og pølser ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?