Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt.
Kom kødet op i en skål sammen med krydderblanding og lidt salt. Rør godt rundt, og form derefter kødboller. Steg dem på en mellemvarm pande i en smule olie i i alt 6-8 min., til de har taget godt med farve. Kom herefter svampesaucen på panden, og lad den koge op stille og roligt.
Kog pastaen til den er al dente - smag dig frem.
Skær squashen i tern på ca. 1x1 cm. Kom ternene op i panden til kødbollerne. Pluk salaten ud i blade. Halvér de største blade.
Hak persillen groft - både stilke og blade.
Anret pasta, kødboller og sovs i en dyb tallerken.
Drys persille over retten, og kom salatblade på siden.
Velbekomme!
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kundekommentarer ()